Wij zijn al jaren goede vrienden met dezelfde hobby’s, dezelfde vrienden en vaak hetzelfde kapsel. In 2011 kregen we ook nog eens dezelfde baan: we begonnen Wereldgasten. Eerst in de rol van Internationaal Goede Doelen Ambassadeur van de Postcode Loterij en later met ons eigen communicatie- en campagnebureau. We richten ons in ons werk op de dingen die we inspirerend en belangrijk vinden. Maatschappelijke organisaties, goede doelen en duurzaamheidsinitiatieven. We stellen ons even kort aan je voor.

RIKUS OVER SIJMEN:
"Sijmen maakt graag korte, vrolijke filmpjes met snelle montage. Dit doet hij live op evenementen of als onderdeel van een campagne. De video's zijn ideaal voor op social media, waar het aandachtsniveau vaak bijzonder laag is. Maar vraagt het onderwerp om een serieuzere toon? Geen probleem, Sijmen heeft ruime ervaring en is in alle markten thuis. Met een expertise binnen maatschappelijke organisaties en goede doelen maakt Sijmen de vertaalslag waar je project om vraagt."

SIJMEN OVER RIKUS:
"Originele concepten voor video of campagne, daarin kent de creativiteit van Rikus eigenlijk geen grenzen. Hij bedenkt het ene concept na het andere, meestal met een flinke dosis humor, maar altijd met oog voor het achterliggende doel. Als Internationaal Ambassadeur van de Postcode Loterij leerde Rikus zowel vóór als achter de camera hoe je ingewikkelde materie tot hapklare verhalen kan omtoveren. Dit doet hij zowel met video als met andere online (social) content of campagnes. Hij is inhoudelijk sterk en stelt de juiste vragen, maar altijd nét die vragen die je zelf niet bedacht had."