Over werk en idealen

Werk komt bij de Wereldgasten op de tweede plaats. Daarom doen we alleen dingen die we leuk vinden en projecten waar wij in geloven. Dat werpt zijn vruchten af! We werken met organisaties die wij écht gaaf vinden, initiatieven die wij een warm hart toedragen en waarvan wij geloven dat ze de wereld mooier maken. En als je ergens in gelooft is hard werken geen probleem. Onze idealen staan immers altijd op de eerste plaats.

Wij hebben door de jaren heen samengewerkt met non-profit organisaties in alle soorten en maten. De bijzondere ervaringen die wij hebben opgedaan als Internationaal Ambassadeurs van de Postcode Loterij vormen de basis van onze expertise in de wereld van duurzaamheids- en non-profit organisaties. 

We zijn vrolijke idealisten die constant op zoek zijn naar concepten waarin we een verhaal of boodschap op een vernieuwende, sympathieke en eerlijke manier over kunnen brengen. Met onze originele ideeën maken wij handig de vertaalslag van het werk in het veld naar een breed publiek.

Dit doen we door het slim inzetten van ons brede netwerk en door het gebruik van (sociale) media en visueel ingestelde communicatie. Dicht op de huid, creatief, integer en verfrissend.