Wereldgasten werkt samen met een breed netwerk van creatieve professionals en developers. Samen creëren we campagnes, apps, online tOols en volledige websites. Altijd in prettige samenwerking en helemaal technisch op maat. MAAR VOORAL specialiseren wij ons in het maken van VROLIJKE STRAATREPORTAGES, EVENTREGISTRATIES en live verslaglegging.

 

vakkanjers2-home-708x472.jpg

Online campagnes

Wij maken online middelen en social media campagnes op maat. Van online foto- en schrijfwedstrijden tot mobiliserende actiesites. Hiervoor werken wij samen met een team van ervaren programmeurs en webdesigners.

We zetten graag samen met onze klanten originele en conceptueel sterke campagnes neer waarbij het overbrengen van een inhoudelijk verhaal centraal staat. We hebben actuele kennis van de verschillende online mogelijkheden en het creëren en beheren van online (social) content. 

Video

Wij zijn visuele storytellers. Wij maken zowel losse video's als hele formats, van concept tot eindproduct. We zijn goed in het maken van live videoregistraties van evenementen en kunnen indien gewenst ook zelf presenteren.

We hebben een brede expertise in projectverslaglegging in binnen- en buitenland en hebben in de loop der jaren al verschillende goede- doelenprojecten in beeld gebracht. Heb je een eerlijk verhaal te vertellen? We pakken graag onze camera op om het voor je vast te leggen.