Wij zijn al jaren goede vrienden met dezelfde hobby’s, dezelfde vrienden en vaak hetzelfde kapsel. In 2011 kregen we ook nog eens dezelfde baan: we begonnen Wereldgasten. Eerst in de rol van Internationaal Goede Doelen Ambassadeur van de Postcode Loterij en later met ons eigen video-, communicatie- en campagnebureau. We richten ons op de dingen die we inspirerend en belangrijk vinden: maatschappelijke organisaties, goede doelen en duurzaamheidsinitiatieven. We stellen ons even kort aan je voor.

sijmen.jpg

RIKUS OVER SIJMEN:
"Sijmen maakt graag korte, vrolijke filmpjes met snelle montage. Dit doet hij live op evenementen of als onderdeel van een campagne. De video's zijn ideaal voor op social media, waar het aandachtsniveau vaak bijzonder laag is. Maar vraagt het onderwerp om een serieuzere toon? Geen probleem, Sijmen heeft ruime ervaring en is in alle markten thuis. Met een expertise binnen maatschappelijke organisaties en goede doelen maakt hij de vertaalslag waar je project om vraagt."

rikus.jpg

SIJMEN OVER RIKUS:
"Rikus is inhoudelijk sterk en stelt als vrolijke reporter de juiste vragen, en altijd nét die vragen die je zelf niet had bedacht. Met zijn humor, warme en honingzoete voice-over maakt hij zelfs de saaiste evenementregistraties een feest om naar te kijken. Originele concepten voor video of campagnes, daarin kent de creativiteit van Rikus eigenlijk geen grenzen. Hij bedenkt de ene na de andere vernieuwende insteek, meestal met een flinke dosis humor, maar altijd met oog voor het achterliggende doel. "